Kereső
Ajánló
Tisztelt Kereskedő! Ez a weblap a Power-Globex kereskedelmi program egyik bemutató oldala. Ha érdeklődik a szoftver iránt, kérje ingyenes távbemutató szolgáltatásunkat. Időpont egyeztetés:
info@powerexpert.hu, +36 20 5844 693

Stihl MS 462 C-M VW benzines motorfűrész (láncfűrész)

72 cm3, 4.4 kW/6.0 LE, 45 cm, M-Tronic motorvezérlés, elektromos markolatfűtés, karburátorfűtés
Egységár (darab):
Bruttó: 451.990 Ft
Nettó: 355.898 Ft
Cikkszám:
11422000024
Márka:
Stihl
Kosárba tesz

A termék az alábbi kategóriákban található:

Stihl benzines motorfűrészek erdőgazdálkodási célokra

Leírás

Maximális teljesítmény fagyos időjárási körülményeknél is
  • A STIHL MS 462 C-M VW benzinmotoros láncfűrésszel az erdőgazdálkodási munkák télen is gyorsan elvégezhetők. A fakitermelési munkákhoz optimalizált súlyú benzines láncfűrész össztömege mindössze 7,43 kg. A markolat- és a karburátorfűtésnek köszönhetően akár fagyos időben is kiválóan használható. A professzionális láncfűrész elektromos markolatfűtése hideg időben is biztos fogást garantál. Az elektromos karburátorfűtés megakadályozza a karburátor jegesedését a téli üzemeltetés során.
  • A STIHL MS 462 C-M nagy teljesítményű STIHL 2-MIX motorral és alacsony teljesítmény-tömeg aránnyal rendelkezik. A teljesen elektronikus STIHL M-Tronic motorvezérlés támogatja az egyszerű indítást és az optimális motorteljesítményt.
  • További termékjellemzők: szerszám nélkül nyitható tankzár, elvesztés ellen biztosított anya a lánckerékfedélen, hosszú élettartamú légszűrőrendszer HD2- szűrővel.
  • Vezetőlemez hossz: 45 cm (A motorfűrész típusától függően a tényleges vágáshossz a megadott értéknél kisebb lehet.)
  • A forgalomba hozatal nem könnyűszerkezetes, hanem hagyományos vezetőlemezzel történik!
 
Technikai adatok:
Vezetőlemez hossz: 45 cm
Lökettérfogat: 72 cm3
Teljesítmény: 4,4 kW
Tömeg (1): 6,1 kg
Teljesítménysúly: 1,4 kg/kW
Össztömeg (2): 7,43 kg
Hangnyomásszint: 108 dB(A)
Zajteljesítményszint (3): 119 dB(A)
Rezgésgyorsulás bal oldal (4): 4,8 m/s2
Rezgésgyorsulás jobb oldal (4): 3,6 m/s2
Láncosztás: 3/8"
CO2: 704 g/kWh

1) Üzemanyag, vezetőlemez és fűrészlánc nélkül.
2) Üzemanyag nélkül, vezetőrúddal és fűrészlánccal.
3) K tényező a 2006/42/EK irányelv szerint = 2,5 dB(A)
4) K tényező a 2006/42/EK irányelv szerint = 2 m/s2
 
 
Felszerelés és funkciók:
  • Stihl antivibrációs rendszer: kényelmesebb munkavégzés. A motoros gépek fogantyúinál keletkező erős rezgések hosszú távon a kézben és a karban jelentkező keringési problémákhoz vezethetnek. Az antivibrációs rendszerrel ellátott motoros gépeknél a fogantyúknál fellépő, a robbanómotor és a mozgó alkatrészek által keltett rezgések jelentős mértékben csökkentettek.
  • Elvesztés ellen biztosított anya: elvesztés elleni védelem. A lánckerékfedélhez rögzített anyák lehetővé teszik a vágószerkezet egyszerű cseréjét, az anya elvesztésének veszélye nélkül.
  • Dekompressziós szelep: erőkímélő indítás. A dekompressziós szelep az indításnál a hengerben lévő sűrített keverék egy részét távozni engedi. Ezáltal a szükséges húzóerő a behúzó kötélen jelentősen csökken, megkímélve ezzel a kezelő személyt és a motoros eszköz indítórendszerét is.
  • Elektromos markolatfűtés: hideg időben történő használatra. A csőfogantyúban és a hátsó markolatban elhelyezett, karbantartást nem igénylő, kopásmentes fűtőfóliák szükség esetén egyszerűen bekapcsolhatók. A markolatfűtés hideg időben is szárazon és melegen tartja a kezeket, valamint jobb fogást biztosít.
  • Karburátorfűtés: megakadályozza a karburátor jegesedését a téli üzemeltetés során.
  • Alacsony teljesítmény/súly arány: nagy teljesítmény, kis tömeg. A speciálisan tervezett alkatrészeknek köszönhetően a motorfűrész tömege kisebb lett, így erőkímélő munkavégzést tesz lehetővé.
  • STOP kapcsoló: egyszerűbb használat. Leállítást követően a kapcsoló kar automatikusan visszaugrik az üzemi állásba (I), így a motorfűrész azonnal újra indítható.
  • Kompenzátor: kevesebb karbantartás. A kompenzátor, a karburátor szabályzóegysége, gondoskodik arról, hogy a légszűrő növekvő elszennyeződése esetén is a motorteljesítmény, a füstgázminőség és az üzemanyag-felhasználás hosszú időn keresztül közel azonos marad. A szűrő tisztítása csak akkor szükséges, ha a teljesítmény érezhetően visszaesik. Ezáltal lehetővé válik a karbantartás nélküli, hosszabb használat is.
  • Hosszú élettartamú légszűrőrendszer: ritkább szűrőtisztítás. Az előleválasztó csatornának köszönhetően már rendkívüli mértékben megtisztított levegő jut a légszűrőbe. A HD2-szűrő még a finom port is távol tartja a motortól, így hozzájárul a motor hosszú élettartamához, ritkább szűrőtisztítás szükséges, valamint egyszerűbbé teszi a láncfűrész karbantartását is. A láncfűrészek esetében kizárólag az előleválasztással és HD2-szűrővel felszerelt gépek rendelkeznek hosszú élettartamú légszűrőrendszerrel.
  • Optimalizált lánckerék fedél: erőkímélő munkavégzés. Lapos és keskeny lánckerék fedél kiemelkedő forgácskivetéssel.
  • Stihl 2-MIX motor: különösen hatékony. A 2-MIX technológiájú motor nagy teljesítményű és takarékos egyben. A kipufogógáz és a friss gázelegy elkülönítése minimálisra csökkenti az el nem égett anyagok mennyiségét a kipufogógázban. Ez növeli a teljesítményt és egyúttal csökkenti a fogyasztást. A STIHL 2-MIX motor megfelel az Euro 5-ös normának.
  • Stihl Ematic lánckenőrendszer: a lánckenőolaj felhasználásának csökkentése érdekében. A STIHL Ematic rendszer az Ematic vezetőlemezből, az Oilomatic fűrészláncból és egy szabályozható adagolású, illetve csökkentett anyagtovábbítású olajszivattyúból áll. A láncolaj célzottan és veszteség nélkül oda kerül, ahol szükség van rá. A lánckenőolaj felhasználása így akár 50%-kal is csökkenthető.
  • Stihl M-Tronic: megbízható munkavégzés, csúcsteljesítmény. A teljesen elektronikus motorirányítás minden üzemállapotban szabályozza a gyújtás időpontját és az üzemanyag adagolását, méghozzá a külső körülmények, pl. a hőmérséklet, a tengerszint feletti magasság és az üzemanyag minőségének figyelembevételével. A motorirányítás folyamatosan biztosítja az optimális motorteljesítményt, az állandó magas fordulatszámot és a kiváló gyorsulást.
  • Oldalsó láncfeszítés: egyszerű és biztonságos láncfeszítés. A fűrészlánc feszítése oldalirányban, a lánckerék-fedélen keresztül történik. Ez kizárja az éles fűrészlánccal való érintkezést.
  • Szerszám nélkül nyitható tankzárak: gyors és könnyű kezelhetőség. A speciális zárral ellátott motoros gépek tankjai gyorsan, nagyobb erő kifejtése nélkül és szerszám nélkül nyithatóak és zárhatóak le újra.
A kép csak illusztráció!
Kosár
A kosár üres
Felhasználó

Regisztráció

Stihl akkus gépek
Valuta
EURO Árfolyam
HUF valuta HUF 394.25 Ft
Termékajánló
Stihl tartozékok