Kereső
Ajánló
Tisztelt Kereskedő! Ez a weblap a Power-Globex kereskedelmi program egyik bemutató oldala. Ha érdeklődik a szoftver iránt, kérje ingyenes távbemutató szolgáltatásunkat. Időpont egyeztetés:
info@powerexpert.hu, +36 20 5844 693

Stihl HSA 60 akkumulátoros sövényvágó (1 x 2.0 Ah Li-ion akkuval)

36 V, 3.5 kg, 60 cm
Egységár (szett):
Bruttó: 139.990 Ft
Nettó: 110.228 Ft
Cikkszám:
HA060113548
Márka:
Stihl
Kosárba tesz

Leírás

Nagyobb sövények precíz nyírásához
  • A STIHL HSA 60 akkumulátoros sövénynyíróval hatékonyan és kényelmesen végezhetők el a nagyobb igénybevételű sövénynyírási munkák.
  • Nagy teljesítmény a hosszú élettartamú EC motornak köszönhetően.
  • Az optimális egyensúllyal és kényelmes kezelhetőséggel rendelkező akkumulátoros sövénynyíró a STIHL AK rendszer lítium-ion akkumulátorával működik.
  • A mindkét irányba 90°-kal elforgatható többfunkciós markolattal a felhasználó ergonomiailag mindig a legkényelmesebb testhelyzetben dolgozhat. Jobb- és balkezesek egyaránt kényelmesen használhatják.
  • A lézervágott, gyémántcsiszolt és edzett késekkel a nyírási munkák precízen és gyorsan elvégezhetők. 34 mm-es fogtávolsággal rendelkező, csepp alakú késgeometria a kiemelkedő vágásteljesítmény és a tökéletes vágás érdekében.
 
Szettben: AK 10 akkumulátorral és AL 101 töltőkészülékkel
 
Műszaki információk:
Löketszám: 3000 löket/perc
Vágáshossz: 60 cm
Teljesítmény: 400 W
Névleges feszültség: 36 V
Tömeg akkumulátor nélkül: 3,5 kg
Hangnyomásszint (1): 77 dB(A)
Zajteljesítményszint (2): 85 dB(A)
Rezgésgyorsulás bal oldal (3): 1,5 m/s²
Rezgésgyorsulás jobb oldal (3): 1 m/s²
Teljes hossz: 117 cm
Fogtávolság: 34 mm
Javasolt akkumulátor: AK 10
Üzemidő AK 10 akkumulátorral (4): maximum 70 perc
Üzemidő AK 20 akkumulátorral (4): maximum 140 perc
Üzemidő AK 30 akkumulátorral (4): maximum 175 perc
Akkumulátor rendszer: AK rendszer

1) K tényező a DIR 2006/42/EC szerint = 2,5 dB (A)
2) K tényező a 2006/42/EK irányelv szerint = 2,5 dB(A)
3) K tényező a 2006/42/EK irányelv szerint = 2 m/s²
4) Tájékoztató adatok, körülményektől és feldolgozott anyagtól függenek.
 
 
Felszerelés és funkciók:
  • Forgatható többfunkciós markolat: ergonomikus, kényelmes munkavégzés. A multifunkciós fogantyú balra és jobbra is 90°-kal elforgatható. Ezáltal a gép – függetlenül attól, hogy függőlegesen vagy vízszintesen vágnak vele – mindig az ergonomiailag legkedvezőbb helyzetben lesz. A sövénynyírók ennek köszönhetően bal- és jobbkezesek számára is univerzálisan használhatók.
  • Csepp alakú késgeometria: az optimális vágási eredmény eléréséhez. A csepp alakú késgeometria optimális eredményt garantál a sövénynyírási munkák során. A csepp alak a pengében tartja az ágakat a tökéletes vágási eredmény érdekében.
  • STIHL antivibrációs rendszer: kényelmesebb munkavégzés. A motoros gépek fogantyúinál keletkező erős rezgések hosszú távon a kézben és a karban jelentkező keringési problémákhoz vezethetnek. Az antivibrációs rendszerrel ellátott motoros gépeknél a fogantyúknál fellépő, a robbanómotor és a mozgó alkatrészek által keltett rezgések jelentős mértékben csökkentettek.
  • EC motor: hosszú élettartamú és hatékony. Kompakt kialakításának, kis súlyának és magas hatásfokának köszönhetően az EC motor lehetővé teszi az energiatakarékos munkavégzést.
  • Optimalizált vágási szög: kiemelkedő vágásteljesítmény. A vágókések optimalizált 34 fokos vágásszöge biztosítja a magas vágásteljesítményt.
  • Akasztófül: biztonságos tárolás. A házba épített akasztófüllel a gép a falra akasztható, így az helytakarékosan és biztonságosan tárolható.
  • Rögzített ütközésvédő: a vezetővédelem védi a kés csúcsát a sérülésektől, valamint megkönnyíti a talajközeli és a falak mentén végzett nyírási munkákat.
  • Késvédő: biztonságos szállítás és tárolás. A késvédő szállítás közben megakadályozza a kés által okozott sérüléseket.
  • Kétkezes kapcsoló: egyszerű indítás. A gép működtetése az első és hátsó fogantyúkban elhelyezett kapcsolók egyidejű működtetésével lehetséges. A hátsó fogantyúval a kések sebessége fokozatmentesen szabályozható, és lágy indítást tesz lehetővé. A gép kialakítása miatt a sövénynyíró használata jobb- és balkezeseknek is kényelmes.
  • Funkcionális kialakítás: optimális munkavégzés és tisztíthatóság. A sövénynyíró házát lekerekített élekkel alakították ki, valamint a fejlesztések során fontos szempont volt az egyszerű tisztíthatóság is.
A kép csak illusztráció!

Kapcsolódó termékek

Kosár
A kosár üres
Felhasználó

Regisztráció

Stihl akkus gépek
Valuta
EURO Árfolyam
HUF valuta HUF 394.25 Ft
Termékajánló
Stihl tartozékok